Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska na szczególną okazję.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać, wydrążyć z miąższu i pestek i odstawić.
W między czasie namoczyć bułkę, po chwili odcisnąć i wymieszać z mięsem. Dodać jajko, przyprawy do smaku i natkę pietruszki.
Napełnić farszem mięsnym przygotowaną dynię.
Ułożyć na posmarowanej tłuszczem blaszce i piec w nagrzanym piekarniku do 190 stopni około 1 godziny.