Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z cicha, z dala... Ale nadciąga. Powoli, powoli - aż w końcu zapomarańczowi całe stragany. Tegoroczny sezon dyniowy otwieram sernikiem!
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1093
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 210
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1093
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 210
Składniki
Rozgrzewam piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Twaróg miksuję blenderem z dyniowym puree i serkami. Przekładam do misy miksera i ucieram 2-3 minuty. Dodaję kolejno jaja, ekstrakt i słodzę. Miksuję krótko. Przelewam do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy. Piekę około 45 minut. Chłodzę w piekarniku. I na noc do lodówki.