Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to przepis "Halisi", bardzo dziękuję, jest świetny.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 134
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 394
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 431
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 134
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 394
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 431
Składniki
porzeczki umyć, obrać, zmiksować, zasypać cukrem, wymieszać i wkładać do słoików.
Słoiki ustawić na blaszce do ciasta, odstępy ok. 1 cm, wsunąć do lekko nagrzanego piekarnika i ogrzewać do temp. 120. Jak osiągną wymaganą temperaturę to "piec" je przez ok. 15 min. wyjąć z pieca i wstawić następne.