Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystane porzeczki po zrobieniu soku.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 366
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 93
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 419
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 366
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 93
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 419
Składniki
Gorące owoce przetrzeć przez sito Na dno garnka wlać wodę,dodać porzeczki,mieszać Wsypać cukier i mieszając zagotować.
Dżem przełożyć do słoików,zakręcić i zagotować /15 min. / GOTOWE