Do góry

Przetwory Przepis na:

DŻEM Z CZARNYCH PORZECZEK

DŻEM Z CZARNYCH PORZECZEK

Autor:

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 920

Dodano:

Odsłon: 11855

W ZIMIE Z PRZYJEMNOŚCIĄ SPOŻYWA SIĘ SMAKI LATA

Składniki

  • 1 KG CZARNYCH PORZECZEK
  • 1 ŻELFIX 2:1
  • 0,5 kg cukru
1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. PORZECZKI UMYĆ,RPZGNIEŚĆ,ZAGOTOWAĆ Z ŻELFIXEM.NA KONIEC DODAĆ CUKIER GOTOWAĆ 3 MINUTY,ZEBRAĆ PIANĘ.DŻEM WKŁADAĆ DO SŁOIKÓW.PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń