Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę do deserów i naleśników.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 79
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 187
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7977
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 79
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 187
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7977
Składniki
Wykonanie: Kabaczka pokroić w kostkę, wsypać cukier, starty imbir i przełożyć do rondelka na noc. Następnie smażyć na wolnym ogniu z dodatkiem soku z cytryny. Gdy dżem zgęstnieje przełożyć do wyparzonych słoiczków i odwrócić do góry dnem.