Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam tą sałatkę. Jest pyszna, słodka i syta
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 90
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 172
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 443
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 265
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 90
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 172
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 443
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 265
Składniki
Surimi kroimy w drobne nitki ( jeżeli mamy mrożone możemy je zetrzeć na tarce o grubych oczkach ). Ananasa i mango w drobną kostkę. Kukurydzę odsączamy. Wszystkie składniki przekładamy do miski, doprawiamy solą i pieprzem na koniec dodajemy majonez. Wszystko dokładnie mieszamy. Najlepiej smakuje po schłodzeniu.