Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po bretońsku to pyszne i sycące danie jednogarnkowe.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1066
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 142
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1066
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 142
Składniki
Na oleju podsmażyć posiekaną cebulę i kiełbas
Dodać obrane ze skórki pomidory z puszki.
Gotować przez chwilę, cały czas mieszając.
Fasolę białą i czerwoną osączyć, przepłukać pod bieżącą wodą i wsypać do garnka z pomidorami.
Następnie dodać koncentrat pomidorowy podlać odrobiną wody, zagotować, przyprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem..