Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka zupa o kremowej konsystencji. Idealna na obiad, lunch czy przyjecie.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 29
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 77
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 29
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 77
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Awokado obrac ze skorki i posiekac.Nastepnie wrzurzic do blendera, dodac 2 lyzki smietany i szklanke bulionu- zmiksowac na jednolita mase. Reszte smietany i bulionu polaczyc razem i podgrzac w garnku na bardzo malym ogniu. Dodac awokado, wymieszac i podgrzewac az zupa bedzie ciepla( nie gotowac)
Gotowa zupe posypac koledra i jesli ktos lubi dodac kilka kropli tabasco. Podawac z chipsami nachos lub z chrupiaca tortilla podpieczona w tosterze lub piekarniku.