Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo szybki i smaczny deser.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 10248
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 306
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 10248
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 306
Składniki
Wyciąć radełkiem prostokąt z ciasta francuskiego, obrać jabłko ze skórki i wydrążyć tylko środek jabłka.
Do otworu jabłka nałożyć suszonych wiśni oraz udekorować wierzch.
Posypać wierzch jabłka cukrem cynamonowym oraz trochę wokół na cieście francuskim.
Oblepić dokładnie ciastem francuskim takie jabłko i wstawić do nagrzanego piekarnika do 200 stopni C i piec przez około 20 - 25 minut.
Upiec aż do zrumienienia.
Smacznego !