Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 29
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 93
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 295
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 29
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 93
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 295
Składniki
Białko ubijamy z cukrem, dodajemy żółtka, olej, proszek i ocet-odstwaimy do wyrośnięcia.Na koniec dodajemy mąkę.Pieczemy.
Budynie ugotować na wodzie z cukrem i cytryną ,Przestudzić. Utrzec masło i dodawać budyń.
Placek przekroić na pół. Na jedenj części połóżyć krem budyniowy, pokrojone brzoskwinie i trochę ubitej śmietany.Przykryć drugą częścią, posmarować resztą ubitej śmietany, na to biszkopty, namoczone w soku brzoskwiniowym.Polac wszystko rozpuszczczoną białą czekoladą