Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie serwuje sie tylko jesienia,jest najwiekszy uboj baranow, to tradycja Norweska wszyscy to jedza,jest pyszne.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 85
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 85
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 86
Składniki
kapuste pokroj w dosc duze kawakki.
mieso umyj i osusz.
w duzym garczku ukladaj kapuste,mieso i tak do wyczerpania skladnikow
podlej woda nie duzo,posol,popieprz,mozna dodac ziele angielskie
gotowac okolo 3-4 godz na bardzo malym ogniu,podawac z ziemniakami z wody