Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny sposób na danie z fasolą
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36060
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 319
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 391
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36060
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 319
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 391
Składniki
Fasolę Jaś moczyć przez całą noc w przegotowanej, schłodzonej wodzie. Następnego dnia gotować ją około 20 minut. Kiełbasę obrać ze skórki, pokroić w plasterki. Mięso umyć, pokroić w kostkę, szynkę pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę obrać i pociąć w kostkę. Wszystkie składniki wrzucić na rozgrzany na patelni tłuszcz, smażyć około 15 minut. Posypać solą, pieprzem, chili i papryką. Do fasoli dodać składniki z patelni, koncentrat i gotować jeszcze ok. 15 minut. Danie to można podawać w chlebie. 1 porcja - 750 kcal