Do góry

Dodatki Przepis na:

Fasola "Jaś" z bułką tartą

Fasola Jaś z bułką tartą

Autor: BEATA1978

Przepisów i artykułów: 681 Ocena: 41537

Dodano: 31.03.2014

Odsłon: 13357

Pyszna i bardzo sycąca.

Składniki

  • ugotowana fasola "Jaś" 30 dkg
  • bułka tarta 3 łyżki
  • masło 3 łyżki
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Na patelni lub w rondelku roztopić masło, dodać bułkę tartą, podsmażać do momentu, aż bułeczka nam się zrumieni. Wrzucić fasolę "Jaś", przemieszać.
    Gotowe !

    Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń