Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Fasola z morelami i schabem"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 808
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 808
Składniki
Fasolę namocz we wrzątku i odstaw na godzinę. Schab oczyść, natrzyj roztartym czosnkiem, solą, pieprzem i majerankiem. Odstaw na godzinę do marynowania. Następnie obsmaż mięso i piecz przez godzinę w nagrzanym do 200°C piekarniku.
Fasolkę ugotuj do miękkości. Morele pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj. Zeszklij ją na oleju. Dodaj śliwki i po chwili ugotowaną fasolę. Dopraw. Gotową fasolkę podawaj z plastrami upieczonego schabu.Źródło: Takie jest życie