Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 77
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 638
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 77
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 638
Składniki
Fasolkę namoczyć na noc. Dodać ziele angielskie i liść laurowy i ugotować. Cebulę, boczek i baleron pokroić i usmażyć po czym dodać do fasoli. Dodać przyprawy wg uznania oraz pomidory. Gotować do miękkości fasoli. Można zagęścić zasmażką. Podawać z białą bułeczką :)