Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 722
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 722
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
wypłukane żeberka dać do garnka, zalać wodą i gotować przez pół godziny, wsypać fasolę , dodać liście i ziele , gotować, w czasie gotowania dodać majranek , kostki rosołowe i pokrojoną w kostkę kiełbase, gdy fasolka już jest miękka wyjąć żeberka oddzielić od kości, pokroić , wsypać do fasolki, dodać przecier, pokroić cebulkę usmażyć ją na margarynine na złoty kolor , do cebulki dodac mąkę i zrobić zasmażkę , gorącą wsypać do fasolki i zagotować. doprawić przyprawami do smaku.