Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wariacja na temat fasolki po bretońsku. ;)
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Składniki
Cebulę posiekać i zeszklić na oleju. Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę, podsmażyć. Dodać pomidory i lekko je rozdrobnić, tak by zostały widoczne kawałki. Odsączyć i dodać fasolę. Gdy się zagrzeje, dodać przecier, a następnie przyprawy i musztardę. Zagotować i pałaszować! ;)