Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla Panów:)pikantna przekąska:)na ciepło i na zimno:)))Coś podobnego już dodałam ale ten przepis wykorzystałam pierwszy raz i dzielę się z innymi:))))
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13155
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 97
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22679
Smak wiosny!
Odsłon: 377
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 332
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13155
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 97
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22679
Smak wiosny!
Odsłon: 377
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 332
Składniki
Fasolę pokroić dowolnie i obgotować tak,by nie była zbyt miękka:)wystudzić:)
cebulę pokroić w talarki,paprykę w słupki,marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Wszystko razem poddusić na oleju ale na takiej ilości żeby nie "utopić"gotowy farsz przestudzić i dodać wraz z przyprawami do fasolki.odstawić na 1 godzinkę:)Potem nakładać w słoiki i pasteryzować pół godziny:)