Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy dodatek do drugiego dania.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 816
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 75
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9206
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 816
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 75
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9206
Składniki
Wykonanie: Fasolkę umyć i zeszklić na oleju razem z pokrojoną cebulą. Dodać koncentrat pomidorowy, przyprawić do smaku i dusić pod przykryciem 15 minut. Smażyć do miękkości, posypać świeżą miętą i obłożyć pokrojonym pomidorem.