Do góry

Zupy Przepis na:

Fasolka szparagowa (Fasolakia)

Fasolka szparagowa (Fasolakia)

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 418

Dodano:

Odsłon: 7522

Inny sposób na fasolkę szparagową po grecku.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroic w kostkę,zeszklic na oliwie,dodac pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną w talarki marchew,chwilę podsmażyc dodac fasolkę i jeszcze chwilę smażyc ciągle mieszając.Podlac wodą,dodac posiekany koperek i przyprawy według własnego smaku.

  2. Gdy warzywa zmiękną dodac przecier i jeszcze chwilę gotowac.Danie powinno miec gęstą konsystencję.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

panka 22 grudnia 2011 Warzywa to coś dla mnie , kocham takie jedzonko. Kwiatka bym nie zjadła ale zabrała na bank :)

43 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Afrulu 22 grudnia 2011 Jak najbardziej,:) to żywy hibiskus,można zrobic herbatkę :)

43 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń