Do góry

Przekąski Przepis na:

Fasolka szparagowa na szybko

Fasolka szparagowa na szybko

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 39

Dodano:

Odsłon: 1898

Na szybko całkiem dobre jedzenie.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebule kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni, gdy ma rumiany kolor dodajemy kiełbasę pokrojoną w kostkę i podsmażamy.

  2. Przekładamy do garnka i zalewamy fasolką z zalewą, dolewamy tyle wody żeby było wszystko zakryte.Gotujemy do miękkości fasolki na małym ogniu.

  3. Doprawiamy przecierem i zatrzepujemy mąką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nukleon 10 sierpnia 2012 Też sobie upraszczam . Polecam też fasolkę w puszce ,różne kolory .

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń