Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu jeść fasolki z zasmażaną bułką tartą... Dla urozmaicenia proponuję efektowny sposób podania fasolki szparagowej ;-)
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3476
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 122
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 361
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3476
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 122
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 361
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Składniki
Fasolkę umyć,obrać z końcówek i ugotować w osolonej wodzie do pożądanej miękkości.Po ugotowaniu i lekkim ostudzeniu układać fasolkę na plasterku wędzonego boczku i zawinąć w roladkę.Ułożyć wszystko na blaszce i wstawić do gorącego piekarnika (200) i piec 30 minut.Końcówki fasolki,które zbyt mocno się podpiekły obcięłam nożyczkami ;-)
SMACZNEGO