Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wegetariańskie danie z meksykańską nutą ...HEJ!
...ale pyszny.
Odsłon: 759
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 105
Polecam.
Odsłon: 653
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 394
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 207
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5162
...ale pyszny.
Odsłon: 759
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 105
Polecam.
Odsłon: 653
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 394
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 207
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5162
Składniki
Fasolę namoczyć na noc, ugotować na półtwardo.
Warzywa korzeniowe obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarki, cebulę i paprykę posiekać w kostkę. Wszystkie składniki połączyć wraz z fasolą i doprawić na ostro ( jak to w Meksyku:)). Piec bez przykrycia w temp. 180 st. ok.60 min.
Danie świetnie smakuje samodzielnie ( z pajdą chleba) lub jako dodatek do mięs. Smacznego