Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak, wiem, że zapiekanki nie są zdrowe, ale czasem po prostu chce się zgrzeszyć:) Tu w wersji domowej, z wykorzystaniem troszkę już czerstwych bułek, które w piekarniku znów stały się ok. Z dużą ilością szczypiorku, aby było aromatycznie. Takie rzeczy - tylko od czasu do czasu ;)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kosteczkę, to samo robimy z pieczarkami. Podsmażamy na patelni do zrumienienia. Na końcu doprawiamy solą i pieprzem. Bułki kroimy na pół. Na wierzch nakładamy cebulę i pieczarki, ścieramy żółty ser. Wkładamy do piekarnika na około 10-12 minut na 180 st.
Wyjmujemy, polewamy ketchupem i posypujemy dużą ilością zielonego, pachnącego szczypiorku! Pychota!