Do góry

Dania główne Przepis na:

Faszerowana papryka.

Faszerowana papryka.

Autor:

Przepisów i artykułów: 93 Ocena: 319

Dodano:

Odsłon: 489

Faszerowane papryki ,soczyste i smaczne.

Składniki

  • 3-4 papryki czerwone
  • 200 gram mięsa mielonego
  • ryż [woreczek ugotowany]
  • sef feta 200 gram
  • Cebula biała
  • masło 100 gram
  • Pieprz
3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Papryki kroję na pół i czyszczę środki.

  2. Ryż i resztę składników oprócz masła mieszam ze sobą.W środek każdej rozkrojonej papryki wkładam po kawałku masła i na masło umieszczam nadzienie.

  3. Piekę w piekarniku pół godziny w temperaturze 190 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń