Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane papryki ,soczyste i smaczne.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 192
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9301
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 192
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9301
Składniki
Papryki kroję na pół i czyszczę środki.
Ryż i resztę składników oprócz masła mieszam ze sobą.W środek każdej rozkrojonej papryki wkładam po kawałku masła i na masło umieszczam nadzienie.
Piekę w piekarniku pół godziny w temperaturze 190 stopni.