Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowana wieprzowina"
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32519
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32519
Składniki
Pokrój bułkę, polej odrobiną wody. Dodaj posiekaną w kostkę dynię, liście szpinaku, starty ser i jajko. Dopraw solą i pieprzem. Wieprzowinę oczyść, posyp solą i pieprzem, natnij dwa otwory. Napełnij je nadzieniem.
Włóż do brytfanny, dodaj posiekaną cebule, skrop olejem i wodą. Piecz ok. 70 min w 180 st. Pokrój w plastry, oprósz mąką i przesmaż na oleju, podlej bulionem. Duś 5 min.
czas ok. 90 min; porcja – 360 kcal, cena 3,50Źródło: Świat kobiety