Do góry

Przekąski Przepis na:

Faszerowane ciasto francuskie

Faszerowane ciasto francuskie

Autor:

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 33

Dodano:

Odsłon: 4680

dla zapracowanych

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. jajka ugotować na twardo i ostudzić

  2. wszystkie składniki pokroić w drobniutenką kostkę,doprawić,

  3. ciasto podzielić na 8 części ,

  4. na każdą część położyć farsz i zwinąć, zaciskając końce ciasta tak, aby farsz nie wyleciał,

  5. piec w piekarniku ok 20 min w temperaturze ok 180 stopni z termoobiegiem,

  6. można podawć z sosem czosnkowym lub keczupem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń