Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Jajka gotujemy standartowo na twardo, pieczarki i cebule szatkujemy i podsmarzamy na patelni z odrobina tłuszczu. Kroimy na połówki jajka wyciągamy żółtka dodajemy do pieczarek i cebulki podsmarzonej, robimy z tego farsz z dodatkiem majonezu.
Łyżeczką wypełniamy połówki jajek i dekorujemy wedle gustu. Życzę smacznego )))