Do góry

Przekąski Przepis na:

faszerowane pieczrki

faszerowane pieczrki

Autor:

Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 55

Dodano:

Odsłon: 1344

Fajne danie,szybkie i smaczne.

Składniki

  • piczarki, 6 (można więcej)
  • cebula
  • jajko
  • panierka: bułka tarta
  • mąka
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Oddzielamy kapelusze od nóżek.Nóżki kroimy drobno cebulke też.Smażymy cebule z nózkami na końcu wbijamy jajko.Doprawiamy do smaku.Przestudzony farsz nakładamy do kapeluszy.Następnie obtaczamy w jajku[do jajka dodaje się troche mąki] i bułce tartej.Smażymy na złoty kolor.

  2. Jeśli ktoś chce moze jeszcze po usmażeniu położyc troche sera żółtego i zapiec w pikarniku 10 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń