Do góry

Przekąski Przepis na:

Faszerowane pomidory

Faszerowane pomidory

Autor:

Przepisów i artykułów: 2080 Ocena: 11377

Dodano:

Odsłon: 503

Szybka smaczna przekąska.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Paprykę oczyścić, ogórka obrać i pokroić w drobną kostkę razem z żółtym serem i kiełbasą. Wszystkie składniki połączyć z sosem sporządzonym z podanych składników. Pomidory umyć, ściąć czapki, wydrążyć nasiona i napełnić przygotowanym farszem. Podawać na liściach sałaty.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń