Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane roladki na patyczkach"
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Składniki
Jajka zmiksuj z mlekiem, 100 ml wody, szczyptą soli, pieprzu i mąką. Ciasto wylej na pokrytą pergaminem blachę. Piecz 15 min w 180 st. Wyjmij, przekrój na 2 placki. Serek utrzyj z pesto, dopraw.
Posmaruj jeden placek, obłóż salami i pokrojonym ogórkiem. Na drugim placku rozsmaruj ubitą z solą i pieprzem kremówkę. Ułóż listki szpinaku i plastry szynki. Placki zwiń w roladki, schłodź, pokrój, nadziej na szpadki.
czas ok. 50 min; porcja – 380 kcal, cena 3 złŹródło: Świat kobiety