Do góry

Dania główne Przepis na:

faszerowane skrzydełka

faszerowane skrzydełka

Autor: MOTYLEKK1

Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 40

Dodano: 23.09.2011

Odsłon: 1493

pyszne

Składniki

> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso mielone przypraw sola i pieprzem. Ogórki, paprykę, cebule pokrój w paski.

  2. Skrzydełka wyluzuj z kości.Wyluzowane skrzydełka napełnij mięsem mielonym i warzywami. Gotowe skrzydełka oprósz przyprawą do drobiu i ułóż na blaszce polewając olejem

  3. Piec ok godziny w temp. 200stopni stopniowo zmniejszając do 180stopni. Można podawać z dowolną surówką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

MOTYLEKK1 06 grudnia 2011 A DZIĘKUJE TROSZKĘ TRZEBA SIĘ POMĘCZYĆ NA POCZĄTKU ALE PÓŹNIEJ JUŻ JEST OKI ;) MOŻE I TOBIE SIĘ UDA TO ZROBIĆ NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY CI TO KTOŚ POKAZAŁ W JAK NAJŁATWIEJSZY SPOSÓB :) POZDRAWIAM

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 05 grudnia 2011 Oooo,tutaj szacun dla ciebie,myślę ,że żle cię oceniłam w innym przepisie ,bo ten świadczy o twoich bardzo dużych kulinarnych umiejętnościach.
Skrzydełka wyluzować z kości to dla mnie już mistrzostwo.
Nigdy tego nie robiłam,ale słyszałam , i teraz aż ci zazdroszczę ,że umiesz to robić.Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń