Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Faszerowane udka z kurczaka"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 310
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 401
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 603
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 310
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 401
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 603
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę i zrumień na maśle, dodaj pokrojone pieczarki.
Kajzerkę namocz w wodzie, odciśnij i wymieszaj z przestudzonymi pieczarkami. Dodaj startą marchewkę i pestki dyni.
Wbij jajko i wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem, wkrój natkę pietruszki.
Farszem napełnij udka i zabezpiecz wykałaczkami. Włóż do nagrzanego piekarnika i zapiekaj w 180° C przez 35 minut.Źródło: Na żywo