Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak dzień pasty...to dzień pasty :-) u mnie prawie codziennie ;-) 3 rodzaje fettuccine z krewetami,szpinakiem i parmezanem :-) polecam wszystkim pastoholikom ;-)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Składniki
krewety rozmrażamy fettuccine gotujemy- wszystkie 3 rodzaje w jednym garze-al dente kroimy czosnek na plasterki cieniutkie rozgrzewamy patelnię i wrzucamy czosnek z krewetami,dodajemy wszystkie przyprawy,odrobinę wina,cukier i troszkę zielonej pietruszki smażymy na piękny lekko złocisty kolor z lekka konsystencjà sosu
odcedzone fettuccine układamy na talerzu,dodajemy krewetki,dekorujemy szpinakiem,zielonà pietruszkà i posypujemy sporà ilościà startego parmezanu możemy podlać jeszcze oliwà z oliwek Smacznego życzę Wszystkim ;-)