Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety rybne smażone na patelni podane w sosie koperkowym z gotowanymi ziemniakami.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 306
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 276
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 89
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 306
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 276
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 89
Składniki
Filety rybne /świeże lub rozmrożone/ osuszamy ręcznikiem papierowym , obtaczamy w mące, oprószamy solą i pieprzem cytrynowym i smażymy na patelni na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.
W rondelku rozgrzewamy masło, wrzucamy posiekany koperek, solimy i często mieszając dusimy go na maśle ok. 2 min. Następnie wlewamy śmietanę i zagotowujemy. Doprawiamy do smaku.
Ugotowane ziemniaki podajemy z usmażonymi filetami rybnymi polanymi sosem koperkowym.