Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre i szybkie danie jako przekąska.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32510
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1163
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 427
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32510
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1163
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 427
Składniki
Mięso kroimy w długie paski
Przekładamy do miski i mieszamy z przyprawami: solą oraz przyprawą do grosa.
Jajka roztrzepujemy na talerzu widelcem. Na drugim talerzu kruszmy migdały.
Migdały mieszamy z bułką tartą.
Mięso moczymy najpierw w jajku a później obtaczamy w bułce, Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
Frytki gotowe. Smacznego