Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,aromatyczne
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 138
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 398
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 438
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 138
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 398
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 438
Składniki
Na rozgrzana oliwe wrzucamy czosnek lekko przesmazyc,dodac posiekana cebule,cukinie pokrojona w kostke oraz pomidora,rozmaryn tylko listki i dusic ok 5 min,osolic i doprawic pieprzem do smaku
Filet z kurczaka umyc ,oczyscic i delikatnie osolic (feta jest serem slonym!!!)
Naciac fiet wzdluż aby powstala gleboka kieszen,wlozyc fete i wczesniej przygotowany farsz uzupelniajac bazylia dokladnie zaciskajac brzegi.Mniej zaawansowanym proponuje brzegi spiac wykalaczkami.
Tak przygotowany filet wrzucamy na rozgrzana patelnie grillowa i poddajemy grillowaniu ok 3-4 minuty z kazdej strony.
Smacznego