Do góry

Dania główne Przepis na:

Filet kokosowo-migdałowy

Filet kokosowo-migdałowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 35 Ocena: 283

Dodano:

Odsłon: 6463

Czasem żałuję, że nie mam komu gotować. Ale za to mogę podzielić się przepisem z Wami ; )

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Płatki migdałowe i wiórki kokosowe prażymy na suchej patelni do uzyskania brązowego koloru, po czym przesypujemy na talerzyk i mieszamy z pieprzem i curry.

  2. Oczyszczony filet maczamy w białku, a następnie obtaczamy go w mieszance wiórek, płatków i przypraw.

  3. Filet przygotowujemy na patelni teflonowej, na parze lub w mikrofalówce. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń