Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Filet z dorsza w posypce"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 202
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 48
...ale pyszny.
Odsłon: 109
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 202
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 48
...ale pyszny.
Odsłon: 109
Składniki
Filet potnij na 5 porcji, umyj, osusz. Oprósz przyprawą do ryb, ew. solą i pieprzem. Odstaw na kilka minut. Posiekaj pestki dyni i wymieszaj z otrębami, jajko roztrzep.
Każdą porcję ryby obtaczaj w mące, potem w jajku. Na koniec zanurzaj w posiekanych pestkach i otrębach. Smaż na gorącym oleju na złoty kolor. Podaj z frytkami lub ziemniakami.Źródło: Takie jest życie