Do góry

Dania główne Przepis na:

Filet z kurczaka faszerowany avokado

Filet z kurczaka faszerowany avokado

Autor:

Przepisów i artykułów: 50 Ocena: 1748

Dodano:

Odsłon: 9073

Łatwe i szybkie w przygotowaniu......ale jakże inne.

Składniki

  • Filety z kurczaka ( pojedyncze), 2
  • avokado, 1
  • sól, pieprz,, do smaku
  • ząbki czosnku, 2
  • plastry sera żółtego, 2
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filaety umyc i potraktować tłuczkiem. Osolić i popieprzyć. Avokado przekroić na pół, wyjąć pestkę, wydrążyć miąższ ( prawie sam wychdozi ze skórki), przełożyc do miseczki, doprawić solą pieprzem, dodać zmiażdżony czosnek i razem wymieszać.Filety grubo posmaroać pastą avokado i położyc plaster sera. Zwinąć w rulon, zawinąc brzegi. Możesz sobie pomóc wykałaczkami jesli masz z tymi kłopoty. Smazymy na maśle na złoty kolor. Podlewamy wodą i dusimy do miękkości. Ja podaję fileta z sosem brokułowym i ziemniaczkami. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agaleg1 05 czerwca 2011 Super danie, wykorzystałam przepis i dziś na obiad zrobiłam zawijasy, dodałam jeszcze serek almette z bazylią. Palce lizać - pychota!!!!!

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń