Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto ,szybko ,smacznie.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 32
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 32
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Składniki
Pieczarki kroimy na ćwiartki i razem z posiekaną cebulą podsmażamy na maśle. Pomidory sparzamy ,obieramy ,usuwamy nasiona i kroimy w paski. Dodajemy do pieczarek ,chwilę podsmażamy i zalewamy bulionem. Filet z kurczaka kroimy na plastry ,oprószamy solą i pieprzem ,dodajemy do sosu ,dusimy na średnim ogniu do uzyskania ulubionej gęstości sosu. Doprawiamy do smaku solą ,pieprzem i czerwoną papryką. Całość podajemy z makaronem.