Zupy Przepis na:
filet z kurczaka z fasolka szparagowa i kurkami

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 17
Dodano: 13.07.2008
Odsłon: 2403
dwa filety z kurrczaka,05.kg zielonej fasolki szparagowej,03.kg kurek,parmezan, przyprawa do gyrosa sos czosnkowy
Składniki
- filet z kurczaka,zielona fasolka szparagowa, kurki,przyprawy,sos czosnkowy,parmezan
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
na malym ogniu smazymy na oleju dwie piersi kurczaka(mieso nie jest wtedy suche),wczesniej filety pocieram przyprawa do gyrosa,pod koniec smazenia posypuje tartym parmezanem,do tego dodaje ugotowana wczesniej zielona fasolke szparagowa wymieszana ze smazonymi kurkami ,fasolke i grzyby polewam sosem czosnkowym
Komentarze do przepisu (0)