Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dwa filety z kurrczaka,05.kg zielonej fasolki szparagowej,03.kg kurek,parmezan, przyprawa do gyrosa sos czosnkowy
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35962
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 274
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 326
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35962
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 274
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 326
Składniki
na malym ogniu smazymy na oleju dwie piersi kurczaka(mieso nie jest wtedy suche),wczesniej filety pocieram przyprawa do gyrosa,pod koniec smazenia posypuje tartym parmezanem,do tego dodaje ugotowana wczesniej zielona fasolke szparagowa wymieszana ze smazonymi kurkami ,fasolke i grzyby polewam sosem czosnkowym