Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyglądają jak schabowe a w środku niespodzianka.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 172
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 47
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 172
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 47
Składniki
1. Fileta kroimy na cienkie płaty, rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Rozkładamy liść kapusty.
4. Układamy jeden kawałek mięsa.
5. Pasek papryki.
6. Na paprykę rozkładamy ser.
7. Zwijamy w prostokąt.
8. Zanurzamy w jajku.
9. Panierujemy w bułce tartej.
10. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
12. Zapiekamy 20 minut w 180˚C 13. Kotlety gotowe. 14. Smacznego.