Do góry

Dania główne Przepis na:

Filet z pastą paprykową

Filet z pastą paprykową

Autor:

Przepisów i artykułów: 307 Ocena: 2113

Dodano:

Odsłon: 438

Bardzo smaczny sposób na pierś z kurczaka nadziewaną pastą paprykową .

Składniki

  • 1 filet z kurczaka
  • ½ słoika pasty paprykowej
  • 25 dag sera żółtego
  • Olej do smażenia
  • Bułka tarta do panierki
  • 2 jajka
  • Sól
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. 1. Fileta kroimy na mniejsze plastry i rozbijamy tak aby nie porobić dziur.

  2. 2. Mięso solimy.
    3. Smarujemy pastą paprykową.

  3. 4. Posypujemy startym serem na tarce o dużych oczkach.

  4. 5. Ciasno zwijamy roladki

  5. 6. Obtaczamy w rozmąconym jajku.
    7. Następnie w bułce tartej.
    8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

  6. 9. Roladki gotowe.
    10. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 28 marca Ja tylko powiem, że to jest pyszne i to chyba wystarczy ;)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń