Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Filety śledziowe w zalewie z cebulą"
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10507
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10507
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Składniki
Namocz matiasy w mleku lub wodzie i trzymaj w lodówce 2-3 godziny. Kiedy śledzie się moczą, pokrój w piórka cebulę.
Przygotuj słoik. Do środka włóż cebulę, a na niej ułóż warstwę śledzi. Powtarzaj tę czynność naprzemiennie, aż wykorzystasz . Dociśnij dobrze całość.
Wymieszaj oliwę z olejem i sokiem z cytryny i wlej całość do słoika, aż przykryją się wszystkie warstwy. Na wierzch połóż liść laurowy i dodaj ziele angielskie. Zakręcony słoik włóż do lodówki na przynajmniej 24 godziny.Źródło: Olivia