Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dłógie przygotowanie
...ale pyszny.
Odsłon: 671
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 53
Polecam.
Odsłon: 604
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 330
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 125
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5107
...ale pyszny.
Odsłon: 671
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 53
Polecam.
Odsłon: 604
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 330
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 125
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5107
Składniki
Dorsza oczyścić,usunąć błonę z jamy brzusznej,opłukać,odfiletować ze skóra.
Filety pokrajac na porcje , osolić,panierować w mące rozmąconych jajach i tartej bułce.
Kawałki ryby smazyc na rozgrzanym tłuszczu z 2 stron na jasno złotych kolor,dosmarzyć na brzegu płyty lub wstawic do nagrzanego piekarnika na 10-15 minut.
Porcje usmarzonej ryby ułorzyć rzędem na półmisku.
Przybrać zieleniną i tartym chrzanem,osobno podawać ziemniaki i suruwkę z warzyw.
Zfiletów można równie zdjac skórke,pokrajacje na kawałkii panierować.