Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1747
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 250
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 206
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1747
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 250
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 206
Składniki
mieso z rosolu obieramy z kosci i kroimy na paseczki;marchewke w kostke;flaki zagotowuje,wode odlewam a nastepnie gotuje my je juz w rosole,gdy sa juz miekkie dodajemy miesoi marchewke, przyprawe do flakow,pieprz,do smaku ewentualnie magge; zeby calosc nie miala zbyt rzadkiej konsystencji dodajemy zasmazke,zagotowujemy i gotowe; po nalaniu do miseczki znakomitym dodadkiem jest kromka swiezego chleba :)