Do góry

Dania główne Przepis na:

Flaczki naleśnikowe zapiekane z warzywami

Flaczki naleśnikowe zapiekane z warzywami

Autor:

Przepisów i artykułów: 2193 Ocena: 12836

Dodano:

Odsłon: 2374

Pyszny obiadek dla wegetarian.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:

    Usmażone wcześniej naleśniki, pokroić w paski- odłożyć. W między czasie ugotować włoszczyznę. Wyłożyć do żaroodpornego naczynia, najpierw pokrojone naleśniki, potem pokrojone warzywa. Z mąki i masła zrobić zasmażkę, rozprowadzić wywarem i śmietaną, następnie zagotować i przyprawić do smaku. Polać naleśniki z warzywami, obłożyć żółtym serem i zapiec w piekarniku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń