Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 89
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 244
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 290
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 442
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 89
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 244
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 290
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 442
Składniki
Gruszki obierz,przekrój na ćwiartki,usuń pestki.Każdą ćwiartkę pokrój na plasterki.Przesmaż na maśle z cukrem.Przestudź.
Ser zmiksuj nasadką z nożykami z cukrem,jajkami i mąką kukurydzianą.Dodaj wiórkii kokosowe,wymieszaj.
Foremkę wyłóż papierem do pieczenia nałóż kilka łyżek masy,na niej rozłóż porcję gruszek.Nakładaj na przemian masę i gruszki,aż do wyczerpania składników.Piecz godzinę w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 stopni.Ciasto podawaj lekko ciepłe.